GYIK blog » Csomagológépek gyártása

Kézzel szerkesztett ingyenes linkgyűjtemény és cikkgyűjtemény az igényes cikkek, hírek és honlapok számára.

 

Csomagológépek gyártása

Nagy teljesítményű és automatikus működésű csomagológépek darabáruk, és élelmiszer-ipari termékek hatékony csomagolására.

Korszerű gépeink között megtalálhatóak az egyedi, és a gyűjtő dobozológépek, a lágy-, és kemény fóliázók, valamint a zsugorfóliázó csomagológépek is. Minden gép teljesen automatikus működésű, és korszerű elektronikus vezérléssel rendelkezik, így üzemeltetésük nem igényli azt, hogy a kezelő személyzet állandóan felügyelje a termelést.

Folyamatos termék ellátás, és a csomagolóanyag utántöltés esetén a gépek megszakítás nélkül üzemelnek. Csomagolandó termék hiány esetén a gépek leállnak, csomagolóanyag hiány esetén pedig előre jelzik a fogyást, így nem szakad meg a termelés.

Az általunk gyártott csomagológépek nagy előnye, hogy minden gép több fajta termékkel is üzemeltethető. A termékváltás és az átállítás gyorsan, és egyszerűen elvégezhető. A gépek önállóan, vagy csomagoló sort alkotva is üzemeltethetők, így egyszerűen megoldható egy termék egyedi, értékesítési célokat szolgáló, és gyűjtő, szállítási, raktározási célokat szolgáló csomagolása is.

Az ajánlott oldal: Csomagológépek gyártása

Kapcsolódó ajánlások

  • Ehhez az ajánláshoz jelenleg 1 másik katalógus bejegyzés sem kapcsolódik.

Írd meg a véleményed!