GYIK blog » Dolgozz gyorsétteremben, kiemelkedő órabérrel

Kézzel szerkesztett ingyenes linkgyűjtemény és cikkgyűjtemény az igényes cikkek, hírek és honlapok számára.

 

Dolgozz gyorsétteremben, kiemelkedő órabérrel

Jelentkezőket várnak a Burger Kingbe! A diákmunka Szeged egyik gyorséttermében, a Burger Kingben lenne, ahova aktív vagy passzív hallgatói jogviszonnyal rendelkező fiatalokat várnak.
Előnyös lehet a diákmunka Szeged azon fiatal, vidám fiataljai számára, akik szeretnének egy fiatalos, dinamikus csapatan dolgozni, mint éttermi dolgozó. A feladatok közt szerepel az étterem tisztántartása, kasszázás, a rendelések előkészítése stb.
Emellett kiemelkedő fizetésre számíthatnak mindazok, akik ide jönnek, mivel bár a kezdő bér nettó 697,- forint, de három hónap után emelik a bért, emellett az esti műszak után +45%-os műszakpótlék jár, valamint 100%os túlórapótlékot is ígér a gyorsétterem.
A fejlődési lehetőség garantált, a szorgalmas diákmunkások pedig már akár az első hónap után kaphatnak +120 forintos emelést óránként, ha havi 80 órát ledolgoznak, emellett prémiumra, ha egy ismerőst is beléptetnek.
Ingyenes dolgozói étkezést biztosít a gyorsétterem, és hosszú távra is keres munkatársakat, tehát érdemes ide jönnöd, ha egy pörgős, fiatalos munkára vágysz.

Az ajánlott oldal:

Kapcsolódó ajánlások

  • Ehhez az ajánláshoz jelenleg 1 másik katalógus bejegyzés sem kapcsolódik.

Írd meg a véleményed!