GYIK blog » Erős fényű LED izzók

Kézzel szerkesztett ingyenes linkgyűjtemény és cikkgyűjtemény az igényes cikkek, hírek és honlapok számára.

 

Erős fényű LED izzók

Egyre több tapasztalatot szerzünk a LED világítás terén. Ezek a tapasztalatok sokáig rosszak voltak, de a technika rohamos fejlődésével, mára már egyre több pozitívat mondhatunk el ezekről a termékekről.

A probléma a LEDes izzókkal, hogy a reklámja megelőzte a technikát, és már arra is erős fényt írtak a forgalmazók, ami semmire sem volt használható. Mára már kijelenthetjük, hogy a 200lm alatti LED-es terméket csak hangulatvilágításnak, az efeletti fényáramú termékeket már fővilágításra is használhatjuk.

Az InterLED az erős fényű LED izzók forgalmazására specializálódott.
90 LED-es körteizzónk 380 lm fényáramával egy ~60W-os izzónak felel meg.
20 SMD LED termékünk 300 lm fényáramával egy ~ 35W-os halogénnek, míg a 24 SMD LED-es termékünk 380 lm fényáramával ~50W-os halogének kiváltására alkalmas.

Webáruházunkban regisztráció után bárki megveheti ezeket a termékeket akár ingyen is.

Hogyan vehetek ingyen LED izzót?
Regisztráljon a www.inter-led.hu oldalon majd ajánlja másoknak oldalunkat. Ha az Ön ismerőse vásárol, és a megjegyzés rovatba beírja az ön felhasználó nevét és e-mail címét, ismerőse vásárlásának 10%-át Ön megkapja vásárlási utalvány formájában. Ha ismerőse vesz pl. 6 db 24 SMD LED izzót 23940 Ft értékben, ön 2394 Ft-ot vásárolhat le nálunk!

Az ajánlott oldal: LED webshop - LED izzó, akár INGYEN!

Kapcsolódó ajánlások

Írd meg a véleményed!