GYIK blog » Hotel Hévíz

Kézzel szerkesztett ingyenes linkgyűjtemény és cikkgyűjtemény az igényes cikkek, hírek és honlapok számára.

 

Hotel Hévíz

A Hunguest Hotel Panoráma Hévíz városában folyamatosan, egész évben változatos akciókkal és különböző kedvezményekkel várja vendégeit. A hotel Hévíz fő nevezetessége, a Hévízi-tó közvetlen közelében található. Ennek a közelségnek köszönhető, hogy a hotel zárt és klimatizált folyosóval van összekötve a gyógytóval, így a vendégek a hotelszobákból zárt épületben juthatnak el a gyógyvizes fürdőig. A hotel számos Hévíz városára jellemző gyógyászati szolgáltatást kínál.

Ezek között megtalálhatók a különböző fürdők, masszázsok, víz alatti kezelések, pakolások, valamint a rehabilitációs és egészség megőrző célzatú csoportos tornagyakorlatok is. A hotel épületében található egy saját üzemeltetésű étterem is, melynek kínálata minden esetben próbál igazodni a gyógyterápiákhoz. Így a hazai és nemzetközi konyhai különlegességek mellett megtalálhatók kínálatukban a diétás, valamint a reform étrend legnépszerűbb fogásai is.

A Hotel Hévíz városában egyedülálló módon ingyenes tófürdő belépőjegyet is ad vendégeinek a lefoglalt szobák mellé. Látogasson el Ön is városunkban és szálljon meg a hotelünkben! Élvezze egy háromcsillagos hotel által nyújtott szállás, gyógyászati és wellness szolgáltatásokat!

Az ajánlott oldal: Hotel Hévíz

Kapcsolódó ajánlások

Írd meg a véleményed!