GYIK blog » Hotel Pécs

Kézzel szerkesztett ingyenes linkgyűjtemény és cikkgyűjtemény az igényes cikkek, hírek és honlapok számára.

 

Hotel Pécs

A nemrég, 2010-ben épült Corso Hotel Pécs legmodernebb szállodája. A hotel Pécs történelmi belvárosának szélén található, és egy közel negyedórás, a belvárosán át vezető sétával könnyedén elérhető a Színház tér, illetve Pécs ékköve a Széchenyi tér is.

A hotel tervezőinek fő céljuk az volt, hogy mind az üzleti megfontolásból, mind pedig a turizmus célzatával Pécs városába látogató kedves vendégek egyaránt találjanak igényeiknek, stílusuknak megfelelő szobát. Ezt a cél szem előtt tartva a hotelben 81 db szoba található, melyek három alapvetően eltérő stílusirányzatot képviselnek. Továbbá a szobákon túl két, eltérő méretű, és kialakítású, de mindenképp igényes lakosztály is a vendégek rendelkezésére áll.

A nagyobb méretű, úgynevezett teraszos lakosztály egy Mecsekre néző teraszt is tartalmaz, illetve található benne egy finn típusú szauna is. A hotel Pécs városának egyik legújabb, és legmodernebb éttermét is működteti. Az étterem kialakítása lehetővé teszi, hogy egyidejűleg 70 személy tartózkodhasson benne. Továbbá a hotel vendégein túl a pécsi lakosok is szabadon látogathatják, és élvezhetik a hazai, valamint a nemzetközi konyha remekeit, illetve kedvükre válogathatnak a több fajta menü közül.

Az ajánlott oldal: hotel pécs

Kapcsolódó ajánlások

Írd meg a véleményed!