GYIK blog » Keresőoptimalizálásról röviden

Kézzel szerkesztett ingyenes linkgyűjtemény és cikkgyűjtemény az igényes cikkek, hírek és honlapok számára.

 

Keresőoptimalizálásról röviden

Weboldal tulajdonosként ki ne szeretné, hogy az ő oldala legyen a legnépszerűbb és leglátogatottabb? Természetesen mindenkinek ez a vágya, azonban az elérése nem is olyan egyszerű, mint gondolnánk!

Az első lépés annak elérése, hogy a keresőkben a találati lista elején jelenjünk meg. Ennek megvalósítására két lehetőségünk van: az egyik a fizetett hirdetés, ami nem nagy kihívás, ha van elég pénzünk rá. Sokkal nagyobb kihívást jelent azt kivitelezni, hogy minőségi tartalma miatt kerüljön oldalunk a találati lista elejére. Ennek elérésére a legkiválóbb eszköz egy ilyen keresőoptimalizálás vagy seo.

A keresőoptimalizálás szakkifejezést már biztosan hallotta mindenki, aki kicsit is beleásta magát az online marketing világába. Nézzük tehát mitől függ, hogy hol szerepel oldalunk a találati listában!

Mint mindenben, itt is elsődleges szempont a minőség! Minőségi tartalommal kell megtöltenünk oldalunkat ahhoz, hogy látogatóink hitelesnek találjanak bennünket, és gyakran visszatérjenek. Emellett a hitelesség azért is lényeges, mert így sok más weboldal is hivatkozni fog a mi oldalunkra, ezáltal pedig hozzájárul oldalunk terjesztéséhez, népszerűsítéséhez. Nem utolsó sorban a keresők is megbízható forrásnak tartanak majd bennünket. Igyekezzünk úgy felépíteni az oldal tartalmát, hogy a kínálatunkat jellemző legfontosabb kulcsszavak minél többször szerepeljenek, hiszen látogatóink is kulcsszavakat írnak a keresőbe. Nem mellékes, hogy mobil- és felhasználóbarát legyen oldalunk, hiszen a mai digitális világban már nem csak számítógépen internetezünk.

Ezekre feltétlenül gondoljunk, ha keresőoptimalizálásra adjuk a fejünket, mert így biztos elérjük célunkat, és vágyunk valósággá válik!

Az ajánlott oldal:

Kapcsolódó ajánlások

  • Ehhez az ajánláshoz jelenleg 1 másik katalógus bejegyzés sem kapcsolódik.

Írd meg a véleményed!