GYIK blog » Labdarúgás a mindenem

Kézzel szerkesztett ingyenes linkgyűjtemény és cikkgyűjtemény az igényes cikkek, hírek és honlapok számára.

 

Labdarúgás a mindenem

A labdarúgás tárgykörébe sorolt kategóriákban a férfi, a női, meg az utánpótlás labdarúgással összefüggő interjúim, cikkeim lesznek olvashatóak. Melyekben többek között a női, valamint az utánpótlás labdarúgástól kezdve egészen a érett férfi labdarúgásig fokozatosan szinte minden adott terület részletesen kidolgozott lesz a jövőben. Hobbim a foci, meg minden más dolog, ami hozzá csatlakkozik. Weboldalam létrehozásának célja, hogy bemutassam a labdarúgás szép oldalát, a focistákat és a labdarúgásban tevékenykedő embereket. Interjúkat készítek és törekszem arra, hogy minél több labdarúgással kapcsolatos cikket írni.

Nagyon jelentős szerepet tölt be életemben a Labdarúgás, ami a szenvedélyem. már 10 éves koromban beleszerettem, legelső nagyobb futballélményem az 1986-os foci világbajnokság volt. Később kezdtem el mérkőzésekre látogatni, majd úgy 12-13 éves korom környékén már játékos adatbankokat is szerkesztettem.

A labdarúgó világ tárgykörébe tartozó kategóriákkal célom az, hogy idővel ténylegesen bemutassa szinte a teljes labdarúgó világot. Elképzelésem szerint szerepelni fognak ezen a helyen cikkek, írások, melyek bemutatják az egyes labdarúgó csapatok, edzők, legendák mellett a labdarúgás történelmét, valamint a magyarországi labdarúgó válogatottat is.

Az ajánlott oldal: labdarúgás

Kapcsolódó ajánlások

  • Ehhez az ajánláshoz jelenleg 1 másik katalógus bejegyzés sem kapcsolódik.

Írd meg a véleményed!