GYIK blog » Mire jó egy honlap?

Kézzel szerkesztett ingyenes linkgyűjtemény és cikkgyűjtemény az igényes cikkek, hírek és honlapok számára.

 

Mire jó egy honlap?

A kérdés jogosan merül fel egy az internet berkeiben nem jártas cégvezetőnél. Nézzünk tehát pár lényeges pontot azoknak, akik szeretnék meglátni, mit is érhetnek egy weblappal és mekkora szükség van rá a mai világban.

Ismeretség, image építés

Gondoljon bele abba, hogy manapság, hány ember ül le nap mint nap a számítógép elé, hogy szörfözzön a világhálón. Ha weblapját megfelelő szakemberek készítik el, akkor minden bizonnyal a látogatók Önt is meg fogják találni. Ha weblap készítő cég olyan webdesignt készít Önnek azzal cégének image-t is építi. Meglévő ügyfelei friss információhoz jutnak és potenciális ügyfelei is tájékoztatást kapnak.

Behozza lemaradását

Tény, ha a konkurens cég rendelkezik weblappal és mi nem, akkor bizony Ők már egy lépéssel előttünk állnak. El kell készíteni honlapunkat minél előbb, hogy versenytársunkkal tartani tudjuk az iramot!

Eladások növelése online

Egy honlap segítségével, nem csak információkat adunk a látogatók kezébe, hanem természetesen azt szeretnénk elérni, hogy eladjuk termékünket, szolgáltatásunkat, tehát online értékesítsünk.

Ügyfélszolgálat, meglévő ügyfelek kiszolgálása

Magyarországon a tartósan internetezők több mint fele, pontosabban 54%-a, először az interneten néz körül és csak azután vásárol meg egy adott terméket. Ez a szám ha belegondolunk nagyon nagy. Akár egymillió emberről beszélünk. Ügyfélszolgálatunkkal ezekkel a potenciális ügyfelekkel is tarthatjuk a kapcsolatot, de meglévő ügyfeleinknek is segítséget nyújthatunk. Ezzel akár ajánlásokat is kaphatunk az elégedettség miatt.

Ez csak néhány pont volt azok közül, amely azt bizonyítja, hogy a weboldal készítés igenis fontos a mai világban és egy vállalkozás számára lényeges, hogy legyenek online életjelei is.

Az ajánlott oldal:

Kapcsolódó ajánlások

Írd meg a véleményed!