GYIK blog » Selectronic 2000 Hungary Kft.

Kézzel szerkesztett ingyenes linkgyűjtemény és cikkgyűjtemény az igényes cikkek, hírek és honlapok számára.

 

Selectronic 2000 Hungary Kft.

Elektronikai alkatrész nagykereskedelem és megoldások komplex gyártásokra.
kereskedelem, technikai támogatás, fejlesztés és gyártás egy helyen.
Széleskörű kínálat egy forrásból.
Közvetlen gyártói kapcsolatok, széles körű partnerprogram, katalógus program, shortage és kifutott alkatrészek program

Cégtörténet
Cégünket 2007-ben alapítottuk meg a hazai piacon, német testvércégünk támogatásával.
A Selectronic 2000 Kft. elektronikai alkatrész nagykereskedő, amely aktív, passzív, elektromechanikus elemek, speciális elemek (GSM-GPRS / GPS / RF és egyéb telemetriával kapcsolatos eszközök) forgalmazással foglalkozik.
Budapesti irodánk az EMG Ipari Park területén található, könnyen megközelíthetően, belső parkolási lehetőséget kínálva Ügyfeleinknek.
Működésünk fő vonala természetesen a nagykereskedelem, de minden esetben rugalmasan igyekszünk segíteni azon megkereséseknél is, amelyek szerviz tevékenységhez keresnek alkatrészeket.
Szakmai múltunk több évtizedet ölel fel és ennek következtében, és ennek köszönhetően pontosan tudjuk, milyen problémákkal küzdenek hazai gyártó partnereink. Az alkatrész beszerzések egyik komoly problémája a gyártáshoz “kívánt” darabszámok beszerezése. Ez sok esetben a csomagolási egységek miatt többszöröse a pillanatnyi igénynek. Másik állandó probléma a szállíthatóság.
A mi feladatunk, hogy szállítási palettánkat minél pontosabban az érkező igényekhez igazítsuk, mind szállíthatóságban, darabszámban és nem utolsó sorban pedig természetesen az árban a legkedvezőbb lehetőséget kínálva ügyfeleink számára.
Képviselt közvetlen gyártó vonalaink száma évről évre bővült, néha egész periférikus területekkel, mint például a csomagolástechnika, vagy a mikroelektronikán túlmutató, ipari elektronika. Ezek az irányok kirakós módjára kiegészítették kínálatunkat, szélesebb palettát ajánlva partnereinknek.
Technikai támogatás, képzett munkatársak, rugalmas vevőcentrikus kiszolgálás és szerviz, pontos szállítás, budapesti raktározás mind hozzájárulnak, hogy folyamatosan növekedve még magasabb színvonalon tudjuk Ügyfeleinket szolgálni.

Az ajánlott oldal: Selectronic 2000 Hungary Kft.

Kapcsolódó ajánlások

1 hozzászólás “Selectronic 2000 Hungary Kft.”

 1. Lukács Mirjam szerint:

  Tisztelt Szerkesztő!

  Sajnos az általunk küldött http://www.selectronic2k.eu/magyar/oldalak/magunkrol/
  Link hibás címmel került elküldésre, a helyes cím a következő lenne: Selectronic 2000 Hungary. Kérem, amennyiben lehetséges, javítsa ki a hibát, ha nem, kérm törötlje a linket, hogy újra küldhessük, immár megfelelő címmel és leírással.

  Köszönettel

  Lukács Mirjam

Írd meg a véleményed!