GYIK blog » Silkyway- kézzel festett selyemsálak,selyemkendők

Kézzel szerkesztett ingyenes linkgyűjtemény és cikkgyűjtemény az igényes cikkek, hírek és honlapok számára.

 

Silkyway- kézzel festett selyemsálak,selyemkendők

Szereted az egyediséget? Szívesen viselnél olyan kiegészítőt, mely biztos, hogy nem jön szembe az utcán? Szereted kifejezni hangulatodat, egyéniségedet az öltözködéseden keresztül?

Akkor ajánlom figyelmedbe a Silkyway selyemsálakat, melyek mindegyike egyedi, kézzel festett alkotás. Nem csak a meglévő motívumainkból választhatsz, hanem saját terveid alapján is szívesen készítünk neked selyem kiegészítőt, de ha ránk bízod, mi is tervezünk neked egyedi darabokat. Akár kiegészítőt, akár ruhát, vagy lakberendezési tárgyat szeretnél selyemből, válassz minket, nézd meg referenciáinkat és rendelj kézműves lányoktól született alkotásokat.

Hogyan lehet hordani a művészetet? Mit jelent a Wearable Art kifejezés?

Olyan egyedi, általában kézzel készült ruhákat, kiegészítőket, ékszereket takar, melyeket művészi módon alkottak meg tervezőik. Míg a ruházati cikkek legtöbbjét esztétikai szempontok alapján tervezik, a wearable art darabok egyedi művészeti alkotások.

Hogyan jelenik meg ez a selyemsálakon, selyemruhákon?

A Silkyway selyemsálakon visszaköszönhetnek a kézzel festett selyemsálakon akár hagyományos magyar motívumaink, vagy festők, más művészeti ágban tevékenykedő művészek alkotásainak inspirációi – nem lenyomatai, utánnyomatai, azt meghagyjuk a nyomott sálak gyártóinak.

Nagyon szép megjelenése, tovább élése magyar motívumainknak a stólák vagy selyem ruhák, melyek elegáns vagy hétköznapi viseletként is hordhatóak, és melyek segítségével büszkén örökíthetjük át az utókornak a hagyományainkat, ötvözve a modern igényekkel, formákkal, színekkel.

Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Webáruházunkban pár kattintással megrendelheted saját selyemkendődet, selyemsáladat!

Az ajánlott oldal: Silkyway- kézzel festett selyemsálak,selyemkendők

Kapcsolódó ajánlások

Írd meg a véleményed!