GYIK blog » Küldj be új cikket!

Kézzel szerkesztett ingyenes linkgyűjtemény és cikkgyűjtemény az igényes cikkek, hírek és honlapok számára.

 

Küldj be új cikket!

A publikus, regisztráció nélküli linkbeküldés bizonytalan időre szünetel. A linkbeküldésre csak a már regisztrált tagoknaknak van lehetősége. Megértéseteket köszönöm.

A publikus linkbeküldés átmenetileg szünetel, mivel hatalmas mennyiségben jön a rossz, duplikált, minimum karakterszámot sem elérő ajánlás. Amíg el nem döntöm, hogyan tovább, nem lehet publikusan linket beküldeni. Az oldal semmiképp nem szűnik meg, a regisztrált tagoknak továbbra is elérhető a linkbeküldés és jöhetnek az ajánlások.
Megértésedet köszönöm.

A küldés szabályai nagyon röviden

Minimum 50 szó / Nincs w.a.r.e.z, keksz stb… // mehet a deeplink is // 1 honlapot többször is ajánlhatsz, de megfelelő kategóriába és más-más linkekkel plusz szöveggel // backlink csak az ingyenes domain-eknek és a katalógusoknak kötelező, de persze óriási THX ha megtisztelsz vele!
A küldés szabályai bővebben itt találhatóak.

Viszontlink

Az alábbi kódot tudod elhelyezni a lapodon (és köszönöm). Ha megtörtént, a címet – ahova a link kikerült – másold be a lentebb található “Viszontlink helye:” mezőbe.

Válassz egy kategóriát:
ContentEngedélyezett formázások: <p><b><em><u><strong><a><img><table><tr><td><blockquote><ul><ol><li><br><sup>


URL:


A szerkesztő fenntartja magának a jogot, hogy a beküldött leírás tartalmát megváltoztassa, javítsa ha a szükség úgy hozza illetve áttegye másik, a cikk számára megfelelőbb kategóriába. A beküldött linkek nem automatikusan kerülnek ki, általában 1 héten belül kiteszem őket, ha minden rendben volt.