GYIK blog » Való Világ 4 online

Kézzel szerkesztett ingyenes linkgyűjtemény és cikkgyűjtemény az igényes cikkek, hírek és honlapok számára.

 

Való Világ 4 online

Minap keresgéltem való világ 4 online“, “vv4 online“, való világ 4 élő adás” stb… keresésekkel (igyekeztem alaponan körülnézni) és az eredmény elszomorító. :S

Való Világ 4 Online – napközben

Való Világ 4 online valo vilag 4 online napkozben

Az RTL Klub féle élő adásról először (és másodjára is) ezek jutnak az eszembe (a szánalmas jelzőn kívül)

  • “Kukkolj” szöveg az elején sértő, mivelhogy szó sincs kukkolásról. A játékosok tudják, hogy nézik őket.
  • nagyon kicsi az az ablak amin keresztül lehet nézni az adást
  • fentiekből következik, hogy hiányzik egy nagyítás / fullscreen gomb is
  • 1db kamera képe látható csak

Az már csak ráadás, hogy amint kicsit is érzékenyebb téma merül fel az élő adás közben, azonnal kilövik a stream-t – szóval nem túl bevállalósak. :) Nesze neked “élő adás” …

vv4 Online – este

Este 10.00-tól válik élővé a kamera, egészen reggel 5-ig lehet nézni a villalakókat. Az a 10 óra meglehetősen későn van, ám az RTL Klub mentségére legyen mondva, a villalakók (VV4 Anikó, VV4 Béci, VV4 Olivér, VV4 Gigi és a többiek) ilyenkor még bőven fent vannak.

Próbáltam rákeresni a neten tippek, trükkök, hack stb… néven, hogy hátha lehet valamit okoskodni a VV4 kamerák kapcsán, de semmi extra vagy igazán hasznos infó nem található meg online.

Való Világ 4 online vv4 szandika felejthetetlenAki úgy dönt, hogy esténként nézi kicsit a valóvilág 4 kameráit (illetve 1db elérhető kameráját), az többek között elég más oldaláról is láthatja a lakókat. A más oldalt úgy kell érteni, hogy bizony az esti összevágások nagyon jól megszerkesztett, ám művi teleregényt eredményeznek, ahol az egyes jelenetek összefűzéséből sokszor teljesen más hatás jön le, mint amire egyébként tippelnél az esti webkamerás műsor alatt.

Aztán persze lehet 1-1 pikánsabb (szexibb, erotikusabb) jelenetet is elkapni a lányokról (aki ugye szóba jöhet: Anikó, Gigi), ez sem egy utolsó szempont. A VV4 élő, meztelen zuhanyos jeleneteket nagyon sokan keresik ami nem is csoda, látván ezt a 2 nőt.

Kamera 1 – Pillananatnyilag nincs közvetítés

Van ez a fajta üzenet is, amikor már az időpontot tekintve mennie kellene a műsornak, ám helyette ez látható:

Való Világ 4 online vv4 camera nincs kozvetites

Nem kell beparázni, lesz közvetítés de jó eséllyel vmi olyan zajlik éppen, ami kínos lenne az RTL Klub számára (lsd amikor pl. Gigi mesélte, mekkora kamu beállítás volt a habfürdős jelenet Jerzy-vel, vagy amikor az X-Faktor zsűrijének 1-1 esti gázsiját beszélték ki stb…).

Kis idő elteltével (pár perc) érdemes egy F5-t nyomni a lapra és újra megpróbálni, ha van időd és türelmed mindehhez.

 

Valóvilág 4 Online rejtett kamera

A neten van kint egy szoftver, melyet letöltve elvileg – de hangsúlyozom, csak elvileg – akkor is lehet nézni a villalakókat, mikor az 1-es kamera nem működik, de kamu …. berakom a képét, hogy mivel rekámozzák, nem érdemes letölteni, spórolj meg 1 kört magadnak.

Való Világ 4 online valovilag4 kamera rejtve

Ha tudsz esetleg olyan Valóvilág Online kamerát, lehetőséget mely itt nem hangzott el, oszd meg!

Az ajánlott oldal:

Kapcsolódó ajánlások

Írd meg a véleményed!