GYIK blog » Wellness hotel Harkány

Kézzel szerkesztett ingyenes linkgyűjtemény és cikkgyűjtemény az igényes cikkek, hírek és honlapok számára.

 

Wellness hotel Harkány

szállás Harkány: a baranyai gyógyfürdő szállásfoglaló oldala. Foglaljon a Szállás Harkány honlapon, mi egyből visszaigazoljuk önnek foglalását. Harkány minden bizonnyal a legöregebb és legkedveltebb termál központ országunkban és Pécstől körülbelül huszonöt kilométerrel, a Villány-Siklós borvidék közelében terül el.

A harkányi fürdő vize Európában kuriózumnak minősül. Laboratóriumban igazolt, hogy kiválóan alkalmazható mozgásszervi panaszok, nőgyógyászati megbetegedések, valamint bőrbetegségek gyógyítására. Harkány hazánk, azon belül is Baranya megye déli részén fekszik. 8 km-re helyezkedők el a horvát határtól. Nevének származása feltehetően Töhötöm vezér leszármazottja, Horka nevében keresendő. A helység Baranya és Magyarország talán legpopulárisabb termál központja.

A víz áldásos hatása, a szerencsés földrajzi elhelyezkedés és a kellemes, majdnem mediterrán jellegű klíma óriási szerepet alkotott Harkány fejlődésében. Két borvidék közelében helyezkedik el. A Villányi-Siklós borút és a Fehér borút az év bármely szakában várja a kulináris élvezeteket szerető turistákat.

Az ajánlott oldal: Szállás Harkány

Kapcsolódó ajánlások

Írd meg a véleményed!